23.09.2016 / Basın bülteni

Yeni Thermix geldi

Ensinger firması glasstec 2016 fuarında Thermix TX Pro ve Thermix Low Psi ile iki yeni Warm Edge cam çıtası tanıttı.

Ensinger firması, Thermix TX Pro aracılığıyla Thermix cam çıtasının "yeni yüzünü" tanıttı. Yapılan değişiklikler, stabilite aynı kalırken işleme özelliğinin iyileştirilmesini kapsamakta. Yeni cam çıtasının toplamda daha hafif konstrüksiyonu kütle ataletini asgariye indirmekte. Bu sayede azaltılan titreşimler sonucunda cam çıtaları bükme işlemi sırasında daha az zorlanır. Ayrıca daha düşük bir Psi değerine sahip Thermix TX Pro, 2017 başlangıcı itibariyle adım adım Thermix'un yerine geçecek.

Low Psi

Ensinger fuar ziyaretçilerine ayrıca yeni Thermix Low Psi ürününü tanıttı. İsminden de anlaşılacağı üzere bariyer folyolu bu plastik cam çıtası özellikle düşük bir Psi değeri ile karakterizedir. "Thermix Low Psi ürününü önümüzdeki yılın ortasına kadar seri üretime geçirmeyi planlıyoruz", diye açıklıyor Ensinger Satış Müdürü Dr. Albert Lingens. "Ancak test numunelerini yıl sonuna kadar kullanıma sunacağız. Bu sayede ilgi duyan üreticiler gerekli tüm testleri önceden yapabilecek".

Her iki cam çıtası standart olarak siyah ve açık gri renklerinde olacak, talep üzerine özel renkler de imal edilebilecek.

Ensinger Grubu, bileşikler, yarı mamul, profil ve teknik konstrüksiyon parçaları ve yüksek performanslı plastik ürünler geliştirme, üretim ve satış alanında faaliyet göstermektedir. Ensinger birçok imalat yönteminden faydalanmaktadır, özellikle ekstrükzyon, mekanik işleme ve enjeksiyon kalıplama gibi. 28 merkezde toplam 2.300 personel ile bu aile şirketi dünya çapında pek çok endüstri bölgesinde imalat yerleri veya satış temsilcilikleri aracılığıyla temsil edilmektedir.