9.01.2018 / Basın bülteni

Thermix: Uluslararası Perspektife Sahip Yeni Satış Direktörü

Rolf Friedrich Buhl, Kasım ayından bu yana Thermix Warm Edge cam çıtalarının dünya çapındaki dağıtımından sorumludur

Konstanz Gölü'nden Çin Denizi'ne kadar: bir mühendis ve uluslararası satış yöneticisi olarak Rolf Friedrich Buhl uzun bir yol kat etti. Asya'da geçirdiği on yıldan sonra şimdi 54 yaşında, küresel olarak büyüyen yalıtım camı pazarında Thermix pazar paylarını Ravensburg'tan arttırmak için memleketi olan bölgeye dönüyor.

Friedrichshafen'de yetişen Rolf Friedrich Buhl, makine mühendisliği ve uluslararası pazarlama eğitimi aldı. Özel makine imalatında tasarım ve satış mühendisi olarak çalıştı, Afrika ve Ortadoğu'da danışmanlık projelerinde görev aldı ve on yılı aşkın bir süre Hong Kong ve Singapur'da çeşitli sanayi firmalarının Asya'daki faaliyetlerini geliştirmeye yönelik operasyonlarını yönetti.

"Farklı pazarlar, insanlar ve kültürler sayesinde elde ettiğim tecrübeleri şimdi küresel sorumlu olduğum bir rolde birleştirebileceğim için seviniyorum", diyor Buhl. "Thermix, camların ve binaların enerji verimliliğini önemli ölçüde artırabilecek harika bir ürün. Müşteri yararını faaliyetimizin merkezine koyarak yeni pek çok potansiyel yaratacağız."

İnşaat sektörü dünya çapında büyüyor. İklim koruma hedeflerine ulaşmak için, enerji tüketimini ve dolayısıyla CO2 emisyonunu azaltmayı mümkün kılan teknik çözümler gerekli. Thermix Warm Edge cam çıtalarına sahip yalıtım camları enerji verimliliğininin arttırılmasına önemli bir katkı yapar. Aynı zamanda, yaşam konforunu ve gayrimenkullerin değerini korurlar.

Ensinger Grubu, bileşikler, yarı mamul, profil ve teknik konstrüksiyon parçaları ve yüksek performanslı plastik ürünler geliştirme, üretim ve satış alanında faaliyet göstermektedir. Ensinger birçok imalat yönteminden faydalanmaktadır, özellikle ekstrükzyon, mekanik işleme ve enjeksiyon kalıplama gibi. 33 merkezde toplam 2.400 personel ile bu aile şirketi dünya çapında pek çok endüstri bölgesinde imalat yerleri veya satış temsilcilikleri aracılığıyla temsil edilmektedir.

Ayrıntılı bilgi için bakınız: www.ensingerplastics.com

Satış Müdürü Rolf BuhlRolf Friedrich Buhl, Ensinger'de Thermix için uluslararası satışı yönetiyor. Asya'da uzun yıllar boyunca edindiği tecrübeler işine çok yarayacak. Resim: Buhl
Dört Thermix cam çıtasıEnsinger Thermix cam çıtaları yalıtım camında "Warm Edge" özelliği sağlıyor: Passivhaus Enstitüsü Sertifikalı. Resim: Ensinger GmbH